Kvalitetstryck, Snabbt och Enkelt!
Ditt Pålitliga Tryckeri Online!
Skapa Intryck med Våra Trycksaker!
Billigt Tryck Online

Affärsvillkor

Dessa villkor är avsedda att skydda både oss och våra kunder i händelse av oönskade situationer eller missförstånd. Vi strävar efter att göra dem tydliga och lättillgängliga för att underlätta för dig som kund att förstå dem. Nedan finner du samtliga våra villkor, presenterade både i formell text och med vardagliga exempel för att underlätta förståelsen.

Prissättning

På BilligtTryck.se erbjuder vi konkurrenskraftiga priser på alla våra produkter. Våra priser är angivna per styck och exkluderar moms och frakt. Observera att priserna gäller för tryckfärdigt digitalt material. Vi förbehåller oss rätten att justera priser och korrigera eventuella felaktigheter. För varje leveransadress tillkommer en fraktavgift.

Exempel

  1. Original för tryck saknas: Hos oss är prissättningen baserad på att vi får en fil från dig som är redo för tryck. Om filen inte uppfyller våra krav och vi behöver lägga extra tid på att förbereda den för tryck, kan det medföra extra kostnader. Men oroa dig inte, vi erbjuder alltid alternativ såsom att skicka in en ny fil eller godkänna de extrakostnader som uppstår för anpassning och redigering av filen.
  2. Skrivfel: Vi är alla mänskliga och fel kan uppstå även hos oss. Om det skulle finnas uppenbara fel i prissättningen för din beställning, förbehåller vi oss rätten att justera priset till det korrekta värdet. I sådana fall erbjuder vi dig möjligheten att antingen avbryta din beställning eller godkänna det korrigerade priset.

Prisgaranti

På BilligtTryck.se är vi övertygade om att vi kan erbjuda de bästa priserna på marknaden. Därför har vi en prisgaranti som säkerställer att om du hittar samma produkt till ett lägre pris hos en annan svenskregistrerad leverantör, erbjuder vi dig en ännu lägre prisnivå. För att prisgarantin ska gälla måste produkterna vara av samma kvalitet, material och antal samt vara tillgängliga för leverans inom samma tid som angivits av oss. För att åberopa prisgarantin måste du göra det innan du lägger din beställning. Vi förbehåller oss rätten att när som helst återkalla prisgarantin.

Tryck (digitalt)

Vi använder oss av CMYK-färger för tryckningen av många av våra produkter, vilket kan resultera i små färgavvikelser på upp till 5%. För exakt färgmatchning rekommenderar vi att du kontaktar oss innan tryckningen. Kom också ihåg att en kalibrerad skärm är viktig för korrekt färgåtergivning. Annars kan resultatet skilja sig från det som visas på din skärm.

Exempel

Många skärmar är felkalibrerade och kan visa färger som inte stämmer överens med verkligheten. För att säkerställa så nära korrekt färgåtergivning som möjligt, rekommenderar vi att du först skriver ut din design på en vanlig färgskrivare. Dessa brukar ge ett resultat närmare verkligheten än de flesta skärmar.

Färger

Färgerna på våra produkter är endast indikativa och kan variera något från vad som visas på din skärm. Detta kan bero på flera faktorer, inklusive fotografering och kalibrering av din skärm. För exakt färgmatchning rekommenderar vi att du beställer ett produktprov.

Tvist

I händelse av tvist som inte kan lösas genom förhandlingar mellan parterna, avgörs tvisten i Stockholms Tingsrätt.

Ångerrätt

Ångerrätten gäller inte för specialtillverkade produkter eller produkter som har anpassats enligt dina specifikationer, inklusive tryck.

Referensbilder

Vid beställning accepterar du att vi använder referensbilder på våra produkter i vår marknadsföring. Du kan återkalla detta samtycke genom att tydligt meddela oss vid beställningstillfället.

Detta är våra villkor för att säkerställa en smidig och transparent affärsrelation mellan oss och dig som kund på BilligtTryck.se. För detaljerade villkor gällande betalning, leverans, retur och reklamation, klicka nedan och läs vidare.