Kvalitetstryck, Snabbt och Enkelt!
Ditt Pålitliga Tryckeri Online!
Skapa Intryck med Våra Trycksaker!
Billigt Tryck Online

Leverans

Leveranstiden för varje produkt anges tydligt och beräknas från godkänt korrektur om inget annat avtalats. Vid beställning av flera produkter med olika leveranstider gäller den längsta leveranstiden. Observera att för leveranser till andra orter än Stockholm tillkommer extra tid för speditörens leverans. Vi erbjuder också expressproduktion mot en tilläggskostnad.

Exempel

Om ingen finns på plats för att ta emot leveransen, debiteras eventuella extrakostnader från speditören till dig som kund.

Leveransförsening

Vi strävar alltid efter att leverera i tid, men vi lovar eller garanterar aldrig när godset kommer fram till kunden, bara när vi skickar det från vår sida. BilligtTryck.se tar inte ansvar för förseningar av godset och kan inte hållas ansvarig. Vid felaktig leverans har BilligtTryck.se rätt att inom rimlig tid åtgärda och lösa situationen. Prisreduktion ges aldrig för försenat eller försvunnet godsförsändelse. Vi tillämpar INCOTERMS, vilket innebär att varan övergår till kundens ansvar när vi lastar godset hos speditören. Vanligtvis levererar fraktbolagen inom två dagar (i Stockholmsområdet).

Returer

Vi accepterar endast returer vid godkända reklamationer. Kontakta vår kundtjänst innan du returnerar en vara. Kunden ansvarar för eventuell fraktkostnad vid retur.

Reklamationer

Eventuella reklamationer ska göras inom 5 arbetsdagar efter leverans. Vi rekommenderar att produkterna kontrolleras omedelbart vid mottagandet. Kontakta vår kundtjänst vid eventuella avvikelser från specifikationerna. Vid godkända reklamationer strävar vi efter att leverera en ny produkt så snabbt som möjligt.

Transportskada

Anmäl eventuella transportskador direkt till fraktbolaget. Kontakta oss omgående om överenskommelse med fraktbolaget ej kan nås. Vi ansvarar inte för eventuella transportskador.

Detta är våra villkor för att säkerställa en smidig och transparent affärsrelation mellan oss och dig som kund på BilligtTryck.se. För detaljerade affärsvillkor och betalningsvillkor, klicka nedan och läs vidare.