Kvalitetstryck, Snabbt och Enkelt!
Ditt Pålitliga Tryckeri Online!
Skapa Intryck med Våra Trycksaker!
Billigt Tryck Online

Designa din Rollup med Omtanke

Praktiska tips för att skapa en imponerande rollup

Expertråd för att fånga uppmärksamheten med din rollup

När det kommer till att skapa en rollup är det viktigt att tänka på olika faktorer för att maximera dess effektivitet. Till skillnad från mindre tryckprodukter som affischer kräver rolluper en annan strategi. Då en rollup vanligtvis är cirka 200cm hög är det avgörande att fokusera på det område som ligger i ögonhöjd. Det centrala budskapet bör placeras i den övre halvan av rollupen för att säkerställa att det fångar besökarens uppmärksamhet omedelbart.

Rolluper används ofta i mässmiljöer där konkurrensen om uppmärksamhet är hög. För att sticka ut och locka besökare till er monter är det bäst att hålla ert budskap kort, kraftfullt och lättläst. En punktlista med koncisa fakta kan vara mer effektiv än långa stycken text.

Syftet med en rollup är att snabbt fånga besökarens intresse och väcka deras nyfikenhet för att sedan locka dem till er monter. När ni har lyckats dra till er deras uppmärksamhet kan ni använda broschyrer och andra informationsmaterial för att förmedla mer detaljerad information.

Om ni saknar tid, kunskap eller de nödvändiga verktygen för att designa er rollup kan ni tryggt lita på vår hjälp.

Lägg till vårt Grafiska Hjälp-alternativ i er kundvagn så tar vi hand om resten. Ladda upp ert material vid kassan eller efter att ni har slutfört er beställning, inklusive logotyper, bilder och övrigt innehåll ni vill ha med på er rollup. Glöm inte att beskriva hur ni föreställer er att er rollup ska se ut. Vi tar sedan fram ett korrektur för er rollup och skickar en PDF-fil för er bedömning och eventuella ändringar innan produktionen påbörjas.